Poslovna darila

- novoletna darila

Pred koncem leta bolj intenzivno razmišljamo o obdarovanju. Vsako leto želimo presenetiti svoje stranke in poslovne partnerje s pozornostjo, ki je praviloma označena z našim sporočilom ali logotipom.

Najbolj priljubljena novoletna darila so majice, puloverji, zimske kape, kakovostne bombažne vrečke, nahrbtniki in torbe, dežniki, skodelice, pa tudi drobna darila, kot so pisala, blokci na 101 način, svečke, čaji, obeski in druge drobnarije.

Bolj drzni podarjajo elektronske pripomočke, kot so različne svetilke, USB ključki, power banki in podobno. Ozirajo pa se tudi po večnamenskih orodjih in drugih uporabnih pripomočkih za kuhinjo, delavnico in pisarno.

- poslovna darila čez leto

Naše stranke imajo vedno pri roki drobne pozornosti za svoje stranke in obiskovalce v svojih pisarnah. V vaši omari, kjer hranite pripravljena poslovna darila, ne smejo manjkati dežniki, ki jih lahko podarite strankam, če je med vašim sestankom ravno začelo deževati ali pa se pripravlja na dež. Pri roki je dobro imeti potiskane vrečke (bombažne ali papirnate). Vaši obiskovalci pa bodo vedno veseli tudi drugih drobnih pozornosti, recimo majice, skodelice, obeska ali kulija.

Na mizi imate lahko klasične piškote, lahko pa tudi lizike ali čokoladice s svojim logotipom.

In če imate dva do tri dni časa, preden vas obišče pomemben poslovni partner, lahko pri nas brez težav naročite unikatno potiskano skodelico ali stekleničko za vodo, mogoče celo prisrčnico z unikatnim potiskom imena ali sporočila. Tako boste zagotovo sezuli svojega poslovnega partnerja in okrepili odnos.

V Gajcomu imamo ogromno idej za poslovna in promocijska darila, pa tudi za personalizirana osebna darila. Oglasite se pri nas ali nas pokličite, z veseljem vam svetujemo.

Spletna trgovina služi kot katalog, v katerem lahko najdete izdelke, ki so vam všeč - sporočite nam, kaj vam je zanimivo ali kaj iščete in svetovali vam bomo glede možnih oz. alternativnih izdelkov. Vse izdelke seveda za vas tudi potiskamo, vezemo ali graviramo.