Majice iz organskega oziroma bio bombaža so trend zadnjih let. Naše stranke po njih vedno več posegate tako za lastno uporabo (delovna oblčila), promocijo (majice, ki jih podarite za darila svojim strankam) ali pa za gradnjo lastne blagovne znamke (za prodajo preko spleta ali v trgovinah oziroma turističnih centrih).

Stanley/Stella

Izdelki Stanley/Stella so visoko kakovostni, izdelani z vsemi obstoječimi certifikati in z velikim poudarkom na modno-uporabnih trendih, kar jih uvršča v sam vrh bio majic in puloverjev za gradnjo vaše blagovne znamke.

Veliko izdelkov je podjetje Stanley/Stella ponudilo trgu v prenovljenih verzijah. Vsi izdelki, ki nosijo v imenu dodatek 2.0, so prenovljeni. Izhajajo iz dobro znanih modelov, zato so ohranili ime. V prehodnem obdobju pa ti "novi" izdelki nosijo oznako 2.0, da jih lažje prepoznate. Lahko se odločite za izdelke iz stare serije, dokler je še zaloga. Različne niso opazne oz. izdelek kvečjemu popravljajo, tako da lahko brez skrbi posežete po verziji 2.0. Za podrobne podatke, kakšne so spremembe pri posameznih izdelkih, nam pišite, z veseljem vam posredujemo več informacij.

Native Spirit

Native Spirit je nova linija eko izdelkov, ki jih pod novo blagovno znamko pripravlja podjetje Kariban.

Izdelke Native Spirit odlikujejo vrhunski materiali, predvsem pa so izjemno domiselno pripravili kombinacijo krojev in barv. Od izjemno lepih pastelnih barv do zelo živahnih - vse so vam na voljo v izdelkih za otroke in odrasle. Izdelki so dovršeni, prijetni na otip, idealni za potisk in vezenje, predvsem pa res udobni za nošenje.

 

Neutral

Neutral ponuja eko linijo nekoliko bolj klasičnih krojev in materialov. Po izdelkih Neutral posegajo naše stranke, ki so jim bile včasih recimo blizu znamke Fruit of the loom in podobne. Neutral je seveda korak višje z organskim bombažem in recikliranimi materiali, po otipu, barvah in krojih pa se lahko primerja z večnimi klasikami.