polo majica james and nicholson gajcom.jpg

Polo majice James and Nicholson 2021

Polo majice James and Nicholson so najbolj vsestranske in zelo kakovostne. Izbor polo majic te znamke najdete na tej povezavi. Kar 95 različnih modelov majic je na voljo - tako da boste zagotovo našli primerno zase. Vse od klasičnih polo majic do najbolj dodelanih veljajo pri tej znamki za zelo kakovostne. Naše stranke jih pohvalijo in naročajo vedno znova. James and Nicholson je podjetje, znano po tem, da letno dodaja največ novih modelov v svojo ponudbo. Zlasti so znani po svojih tehničnih materialih (soft shelli, športne majice in druga športna oblačila).

Polo majica je vmesna rešitev za takrat, ko je navadna majica premalo, srajca pa preveč ... Polo majice so običajno zelo trpežne. Če potrebujete majico za vsakdanje pranje, mogoče celo za pranje v pralnicah, potem vam priporočamo majice iz serije delovnih majic - workwear. Čim pri majici vidite to oznako, veste, da so šivi še malce bolj dodelani, materiali pa zmogljivejši in trpežnejši. Sicer se po samih krojih delovne polo majice zelo podobne "običajnim". 

Pri znamki James and Nicholson nas prepričuje pester izbor modelov in res veliko barv, tako da bosta zlahka našli pravo zate. Pripravili smo vam izbor nekaterih polo majic proizvajalca James and Nicholson ali na kratko JN, ki so nas in naše stranke še posebej prepričale.

https://gajcom.si/izdelek/james-and-nicholson-jn-70-pique-polo-majica

Za to polo majico se odločajo gostinci, saj je lepa, se krasno prilega vsaki postavi, hkrati pa je trpežna in res dolgo ostane lepa. Pogosto nam jo pohvalijo tudi varnostniki in kurirji, vsi, ki morajo delovno majico nositi ves dan - želijo se v majici počutiti dobro, hkrati pa mora biti lepa zaradi strank, s katerimi se srečujejo. Zaradi njene cene je majica primerna tudi za vašo blagovno znamko.

https://gajcom.si/izdelek/james-and-nicholson-jn-714-moska-pique-polo-majica-dolg-rokav

Polo majica z dolgimi rokavi in zanimivimi detajli Jn 714 je primerna za vsakdanjo rabo - lahko bi rekli, da gre za pol-poslovno, športno elegantno majico. Na voljo je tudi v ženskem kroju. Polo majice z dolgimi rokavi lahko nosite vsak dan. Ne samo, da so zelo prijetne za nošenje, tudi perejo se lepo in ostajajo dolgo časa lepe.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.