gajcom majice za jadranje.png

Greste na jadranje?

Ste majice že naročili?

Če imate še nekaj dni časa, potem še niste prepozni. Hitro skočite v našo spletno trgovino in si oglejte, kaj vse imate na voljo.

Lahko pa vam tudi mi kaj lepega predlagamo. Recimo ...

Nas so navdušile kape Atlantis Base. Se izjemno lepo prilegajo vsaki glavi in so zanesljiva zaščita pred UV žarki. Prepričal nas je tudi trak okoli glave, ki se zelo hitro posuši. Kape lahko potiskamo z vašim znakom, napisom, logotipom ...

Poznate polo majice iz jerseya? Tukaj najdete kar nekaj modelov. To so majice, ki se izjemno lepo nosijo, saj so narejene iz enakega materiala kot klasične majice, to je ta jersey. Gladek, mehek, elastičen material, ki diha in se lepo poda vsakemu telesu. Majice lahko potiskamo z vašim znakom na srčni strani, lahko pa tudi bolj drzno napišemo vaš slogan ali natisnemo vašo grafiko čez hrbet. Vsekakor bo lepo, če boste ves čas barvno usklajeni in predvsem lepi. Polo majice iz jerseya so zelo lahkotne, športne, hkrati pa delujejo zelo uglajeno, zato so za jadralce odlična izbira. 

Vse svoje potrebščine lahko shranite v barvite suhe torbe, Drybag.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.