Gajcom Blog v Slovenščini

IMG_5761.jpg

Rebranding in relabeling

Rebranding in relabeling gresta z roko v roki, nista pa eno in isto in tudi ni nujno, da oboje uporabite hkrati.

Gremo po vrsti :)

garderoba tiskarna majic kolosej gajcom.jpg

Garderoba se seli v Gajcom

Pred 11 leti smo v Koloseju odprli prav posebno tiskarno majic, imenovali smo jo Garderoba. Želeli smo kakovosten tisk majic, vključno s storitvijo oblikovanja unikatnih napisov in grafik, pripeljati čim bliže vam, vašim strankam - in to nam je uspelo. Vsa ta leta namreč je Garderoba rasla in se izboljševala. Zdaj pa jo selimo nazaj v Vevče ...

Po eni strani je to, da v Koloseju zapiramo, žalostno. A mi vidimo samo to, kar smo doživeli, kako smo rasli - koliko čudovitih strank smo imeli, koliko čokoladic in tortic ste prinesli našim svetovalcem, ker ste bili z njihovim delom tako zadovoljni. Koliko zadovoljnih in hvaležnih nasmehov smo izvabili z našimi majicami in potiski ... Obožujemo darila.

profitkmet potiskane majice gajcom.jpg

Sitotisk in DTG

Ko se odločate za potisk večje količine majic, naletite na več izrazov, največkrat boste za tisk v barvah (recimo zahtevne barvne grafike ali fotografije) potrebovali sitotisk ali DTG. To sta dve tehniki tiska, ki barvo nanašata direktno na majice, torej ne uporabljamo folije, papirja, preše ... Majico potiskamo in posušimo v sušilnem tunelu - in takoj je pralno obstojna.

Kakšna pa je razlika med DTG in sitotiskom?

eko tiskarna gajcom.png

EKOLOGIJA

Čeprav smo prepričani, da je Zemlja izjemno močen planet, ki se uspešno zoperstavlja človeškim ekološkim pregreham in dolgoročno ostaja zdrava, pa je vendarle ne želimo brez razloga dodatno obremenjevati. Že pred nekaj leti smo začeli v tiskarni Gajcom intenzivno zmanjševati količino odpadkov - spodaj si oglejte več naših pristopov k skrbi za okolje in zdravje. Posebej pa smo ponosni na ukrep preteklega leta - namreč v letu 2020 smo porabili kar 75 % manj PVC folije za pakiranje majic kot v povprečju preteklih let. Kako nam je to uspelo?

Preprosto - svojim strankam smo predlagali, naj pakiranja majic v PVC folije enostavno ne naročijo. Samo peščica se je vendarle odločila za pakiranje, ki pač ni bilo brezplačno - včasih je pakiranje smiselno, sploh če mora majica prepotovati dolgo pot do nekoga, ki jo bo na koncu dobil v trajno last. Bolje jo je obdržati čisto in lepo, kot da ne doseže svojega cilja. Ampak kot rečeno, tega je izjemno malo - večina naših strank pravi, da pakiranja dejansko ne potrebuje.

garderoba majice po nizji ceni ugodno majice s tiskom.jpg

Unikatne majice z nižjo ceno

Včasih potrebujemo darilo tako na hitro, samo da lahko damo nekaj iz rok. Majice iz ponudbe www.garderoba.si so vedno enako kakovostne in tudi obstojno potiskane. Je pa veliko grafik občasno na voljo po posebnih cenah - prepričani smo, da boste našli kaj primernega zase.

Majice, ki jih običajno uporablja Garderoba, so Sol's Imperial za moškeSol's Imperial za ženske in pa Regent fit kids za otroke. Vsi trije modeli so zelo kakovostni, v Gajcomu in Garderobi jih prodamo zelo veliko. Velikosti so evropske, kroj nosljiv, material pa zelo zdržjiv, tako da majica dolgo časa ostane lepa. Občasno, če v kateri od barv ali velikosti ni dovolj zaloge, Garderoba lahko uporabi primerljive ali boljše majice drugih proizvajalcev.

DTG - tisk detajlov za gledališki kostum

Za SNG Nova Gorica smo pred kratkim potiskali detajle na njihovih kostumih.

Izjemni kostumi, ki jih je zasnoval Andrej Vrhovnik, so še posebej oživeli zaradi potiskanih detajlov. Tiskali smo na našem velikem DTG tiskalniku in sicer direktno na blago.

gajcom_gourmet_logo.png

Linija izdelkov Gajcom Gourmet

Linija izdelkov Gajcom Gourmet je namenjana gostinskim in turističnim podjetjem. Sledimo svetovnim trendom in lokalnim kapricam - zato smo v svoji ponudbi predstavili izdelke, ki jih imajo naše stranke rade že vrsto let.

V ponudbi najdete vse, kar potrebujete za:

complete life.jpg

Moja blagovna znamka na majicah

Moja blagovna znamka na majicah pogosto nastaja tudi z našo pomočjo. Razvili smo celoten koncept, pisan na kožo tako za tiste, ki boste majice založili in jih pošiljali kupcem iz svoje zaloge, kot tudi vsem, ki ne želite investirati v zalogo, ampak želite, da se majice tiskajo unikatno, sproti - glede na vaša dejanska naročila. 

Izraz Moja blagovna znamka na majicah dejansko pomeni koncept pomoči od nabave do prodaje. Gajcom vam ponuja pester nabor izdelkov - od majic, kap, blazin, predpasnikov, vrečk, pa do skodelic, puzzel, podlog za miške ... V sodelovanju s spletno trgovino Garderoba.si pa našo storitev tudi podaljšamo - in v vašem imenu izdelke razpošljemo končnim kupcem. Veliko blagovnih znamk se lahko priključi tudi projektu Teesky.shop in nastopijo s svojo ponudbo (tudi) v naši spletni trgovini. Tukaj pomagamo vašo zgodbo predstaviti na majicah, tudi če se vi s prodajo majic sploh ne želite ukvarjati - samo zaupate nam idejo, vse ostalo uredimo mi. Seveda provizija od prodaje priprada vam.

profikmet tisk na majice gajcom.jpg

Mehek tisk na majice

Mehkoba tiska na majicah je ključnega pomena. Kljub temu, da uporabljamo več obstojnih tehnik tiska, so vsi naši tiski mehki na otip, živih barv in obstojni.

Sam videz in otip tiska sta odvisna tudi od materialov, na katere tiskamo. Zadnje čase je najbolj pribljubljen material organski bombaž. V naši ponudbi najdete več kot 250 izdelkov iz organskega bombaža - nekateri so kombinirano z recikliranim poliestrom. Ti izdelki ponujajo veliko možnosti za res kakovostne, mehke in obstojne potiske. Majice iz organskega bombaža so lahko tudi tanjše, pa so še vedno primerne za potisk.

monika krt zavod pod mavrico jopica maska gajcom.jpg

Unikatni izdelki za Moniko

Unikatno potiskana jopica, majica in maska - vrhunski komplet za nego na domu. Monika iz podjetja Forma Magica je ena od vas, naših dragih strank, ljudi z velikim srcem in vedno nasmejanimi očmi. 

Nič čudnega torej, da zanjo vedno najdemo prave izdelke, svetujemo, kako bo tisk najbolje izpadel - in jih tudi kakovostno potiskamo. Monika je tokrat izbrala našo unikatno masko iz poliestra, ki jih izdelujemo sami. Več mask najdete tukaj. Potiskana je samo na enem licu in sicer z logotipom Forma magica, mandalo, ki je zdaj že prepoznavni znak za Monikine storitve. Prepričani smo, da bo maska marsikomu všeč - če bi si kdo zaželel tako masko, jo lahko naročite pri Moniki. 

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.