Gajcom Blog v Slovenščini

gajcom majice za jadranje.png

Greste na jadranje?

Ste majice že naročili?

Če imate še nekaj dni časa, potem še niste prepozni. Hitro skočite v našo spletno trgovino in si oglejte, kaj vse imate na voljo.

neoblue obleka.jpg

NEOBLU - nova znamka v naši ponudbi

NEOBLU - nova blagovna znamka v naši ponudbi, ki nas je tako očarala. Prinesli so prav to, kar smo si vedno želeli - kakovostne poslovne hlače zanjo in zanj. Celo poslovne obleke, da o suknjičih in jaknah sploh ne govorimo. 

Izbirajo odlične materiale, predani pa so tudi klasičnim krojem, ki se lepo prilegajo res veliko postavam.

oblikuj majico po svoje garderoba tiskarna majic.png

Tiskanje unikatnih majic

Tiskanje unikatnih majic je tisto, kar žene vsako tiskarno majic naprej. Namreč vi, ki pri nas naročate unikatne majice, samo eno majico zase ali za darilo, ali pa nekaj kosov majic, ste naše najbolj zahtevne stranke.

Želite si, da so majice kakovostne in jih boste dolgo z veseljem nosili. Da so vam ravno prav - zato smo vam pripravili optimalno izbiro modela, kroja in velikosti. Seveda si želite veliko izbiro barv majic - tudi za to smo poskrbeli.

robert garderoba prva objava v medijih.jpg

12 let tiskanja unikatnih majic Garderoba

Danes je v
Gajcom - dobava in tisk dobrih majic
vse veliko bolj preprosto kot je bilo pred kar 12 leti. In preprosto je vsekakor boljše ... Ko smo odprli tiskarno
GARDEROBA
v
Kolosej
u, je situacija nanesla tako, da smo v krizi zasnovali tiskarno v centru, blizu strankam, ki jih takrat sploh še nismo poznali ...
Robert Kaltnekar
je takrat vedel, da moramo priti bliže, se pokazati, da nas bodo stanke lažje našle. Hoteli smo obstati. In zdaj smo se vrnili domov, v Vevče, ker spet želimo obstati ... In stranke to očitno razumejo in večini je lokacija še boljša, še bolj priročna. To nas veseli.
Nekaj dobrih dizajnov na majicah smo takrat, pred 12 leti, potiskali v večjih nakladah, da smo dali strankam nekaj hitre izbire, unikate pa smo tiskali precej preprosto in veliko manj kakovostno kot danes.
Potem smo 10 let iskali nove in nove rešitve, vsaka je bila boljša od prejšnje, vsaka naslednja je predstavljala večjo investicijo. Zdaj že nekaj let tiskamo kakovostno, reklamacij praktično ne poznamo več, stranke pa se raje vračajo. Veliko je takih, ki so bile v preteklosti nad tiskom v Garderobi razočarane. Delali smo, kolikor dobro smo mogli in zanali ... In zdaj nam pogosto stanke povedo, da se je splačalo poskusiti znova - namreč danes je tisk resnično tak, kot si ga vsi (stranke in tudi mi) lahko samo želimo.
Vmes so se rodile spletne trgovine, trenutno zelo dobro delujeta dve, www.garderoba.si za vse, ki potrebujete majico za darilo, in pa www.gajcom.si za promocijo podjetij, klubov, društev in vse, ki želite ustvariti svojo blagovno znamko majic.
Idej imamo še veliko ... Energije k sreči tudi.
Hvala vsem, ki ste z nami že leta in leta in leta ...

Majice za kuharje

Majice za kuharje so eno pomembnejših oblačil v vsakem gostinskem obratu. Če so kuharji lepo oblečeni in se dobro počutijo, potem je tudi hrana boljša. Za vas smo izbrali nekaj modelov majic, ki jih naše stranke zelo pohvalijo. To so majice, ki dolgo ostanejo lepe in so ravno prav tanke oz. debele, da se kuharji v njih dobro počutijo. Kroji so različni, ampak vsi se lepo prilegajo in dobro izgledajo. Majice so na voljo v moškem in ženskem kroju, pa tudi v več barvah - čeprav seveda za kuharje potrebujete največkrat bele majice. Več izdelkov, primernih zlasti za gostince, najdete tukaj.

Majice lahko potiskamo z vašim logotipom ali zabavnim sloganom, da bo v kuhinji še bolj prijetno vzdušje.

hamam plazna brisaca gajcom.jpg

Hamam - odkrijte poletje

Hammam je tanka bombažna tkanina, ki se v turških hammamih (salonih lepote in dobrega počutja) uporablja predvsem namesto klasičnih brisač. Sodobne brisače hammam, ki jih danes uporabljamo, so se razvile iz zgodovinske tradicije hammamov.

Izdelki iz hamama, ki vam jih ponujamo v naši spletni trgovini, so kakovostni, dolgo ostanejo lepi in predvsem vedno znova jih boste želeli uporabiti. Zato so to idealna poslovna in osebna darila.

sawgrass sublimacija gajcom.png

Sublimacija

Sublimacija je posebna vrsta tiska, ki pa dejansko ni tisk. Po eni strani bi lahko rekli, da gre za tisk s preslikači, ker barvo najprej potiskamo na list papirja, potem pa jo s pomočjo toplotne preše prenesemo na podlago, ki jo želimo potiskati. Ampak to dejansko ni tisk, je OBARVANJE. Tiskamo lahko samo izdelke, ki so iz poliestra (majice, torbe, dežnike) ali pa so prevlečeni s kakovostnim premazom iz poliestra (skodelice, fotopaneli, podloge za miške ...). Pomembno je samo, da je material v osnovi bel ali svetel, namreč sublimacijki tiskalniki ne tiskajo bele barve.

V Gajcomu uporabljamo samo sublimacijske sisteme Sawgrass. To znamko smo izbrali že pred leti, ko smo na trgu iskali zanesljiv sistem za sublimacijo, ki bi ga lahko uporabljali občasno. Namreč slovenski trg je majhen in velike naklade za sublimacijski tisk so redkost. Zato oprema včasih lahko nekaj dni, lahko celo tednov, počiva. Sawgrass nam omogoča, da tiskamo samo občasno. Vseeno seveda priporočamo, da tiskalnik opazujete in delate občasne teste, predvsem pa da ga ves čas pustite priklopljenega na elektriko.

Fibrilacija

Fibrilacija v tisku je nadležna reč, zaradi katere stranke tiskarjem pogosto očitajo, da se njihov tisk spira. Ampak dejansko to ni to ... Kaj pravzaprav je fibrilacija in kako se ji izognemo?

Ste že kdaj dobili v roke krasno potiskano belo majico, mehko na otip iz čistega bombaža? Ko ste jo prvič oprali, pa tisk ni bil več tako sijajen, kot da se je spral. Tisk je "zbledel". No, to je fibrilacija.

velikost tiska na majice spredaj gajcom.png

Velikost tiska na majice

Velikost tiska na majice vedno prilagajamo velikosti majic in predvsem vašim željam. Velika večina majic se potiska v nekih standardnih dimenzijah in tudi na klasičnih pozicijah, pri čemer se recimo sprednji del majice redko kdaj potiska večje kot 38x45 cm.

Različne tehnike tiska omogočajo različne velikosti tiska - zlasti pa je od tehnike tiska odvisno, ali bomo samo velikost grafike lahko prilagajali tudi velikosti majic. Nekateri dizajni preprosto ne morejo biti potiskani enako veliki na ženske in na moške majice, treba je narediti več različnih dimenzij tiska. V tiskarni Gajcom to zdaj res ni več noben problem. Z novo opremo zlahka prilagajamo dimenzijo tiska velikosti majic - tudi če gre za potiske v več barvah oz. full color ali rastre in prehode ... Vse tehnike tiska so pri nas že nekaj časa povsem obstojne in primerljive med sabo.

robert garderoba prva objava v medijih.jpg

12 let tiskanja unikatnih majic - Garderoba

Danes je v Gajcom - dobava in tisk dobrih majic vse veliko bolj preprosto kot je bilo pred kar 12 leti. In preprosto je vsekakor boljše ... Ko smo odprli tiskarno GARDEROBA v Koloseju, je situacija nanesla tako, da smo v krizi zasnovali tiskarno v centru, blizu strankam, ki jih takrat sploh še nismo poznali ... Robert Kaltnekar je takrat vedel, da moramo priti bliže, se pokazati, da nas bodo stanke lažje našle. Hoteli smo obstati. In zdaj smo se vrnili domov, v Vevče, ker spet želimo obstati ... In stranke to očitno razumejo in večini je lokacija še boljša, še bolj priročna. To nas veseli. Nekaj dobrih dizajnov na majicah smo takrat, pred 12 leti, potiskali v večjih nakladah, da smo dali strankam nekaj hitre izbire, unikate pa smo tiskali precej preprosto in veliko manj kakovostno kot danes. Potem smo 10 let iskali nove in nove rešitve, vsaka je bila boljša od prejšnje, vsaka naslednja je predstavljala večjo investicijo. Zdaj že nekaj let tiskamo kakovostno, reklamacij praktično ne poznamo več, stranke pa se raje vračajo. Veliko je takih, ki so bile v preteklosti nad tiskom v Garderobi razočarane. Delali smo, kolikor dobro smo mogli in zanali ... In zdaj nam pogosto stanke povedo, da se je splačalo poskusiti znova - namreč danes je tisk resnično tak, kot si ga vsi (stranke in tudi mi) lahko samo želimo. Vmes so se rodile spletne trgovine, trenutno zelo dobro delujeta dve, www.garderoba.si za vse, ki potrebujete majico za darilo, in pa www.gajcom.si za promocijo podjetij, klubov, društev in vse, ki želite ustvariti svojo blagovno znamko majic. Idej imamo še veliko ... Energije k sreči tudi. Hvala vsem, ki ste z nami že leta in leta in leta ... 🙂

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.