Gajcom Blog v Slovenščini

stanley stella organske majice.jpg

Stanley and Stella - poročilo o trajnostni naravnanosti 2021

Z veseljem sporočamo, da je naše povsem novo poročilo „Naša pot do trajnosti" zdaj na voljo na spletu v 4 jezikih: angleščini, francoščini, nemščini in španščini!

»Zavedamo se, da ne zmoremo vsega in da naša dejanja ne bodo vedno popolna. Toda vemo, da lahko nekaj naredimo, in to je tisto, kar nas žene! "

delovna oblačila james and nicholson 2021.png

Delovna oblačila James and Nicholson 2021

Delovna oblačila James and Nicholson predstavljajo ogromno kolekcijo kakovostnih izdelkov, ki so vedno med sabo usklajeni tako po kroju kot po barvah. Vrhunske možnosti za kombinacije za monterje, serviserje, skladiščnike, šoferje, mehanike, ličarje ...

gajcom cene.png

Sprememba cen

1.7.2021 - na vrsti je popravek cen na www.gajcom.si. Nekaj cen bomo malenkost popravili s tem datumom, nekatere spremembe še sledijo v prihodnjih dneh.

Trudimo se ohranjati kar se da ugodne cene. Žal so se cene prav vseh naših materialov, vključno s prevoznimi stroški, podražili - nekateri dvigi pri naših dobaviteljih so bili kar precejšnji. Naše cene prilagajamo tako, da ostajajo kar se da ugodne za vas čim dlje časa.

neutral majice organski bombaz gajcom.png

Neutral - organski bombaž z vsemi certifikati

Neutral - majice in puloverji iz čistega organskega bombaža. Podjetje, ki prihaja iz Danske, njihova proizvodnja pa se nahaja v Indiji, verjame v dejstvo, da prihodnost majic sloni na organski pridelavi in certificirani proizvodnji. Vse njihove certifikate si lahko ogledate na njihovi spletni strani Neutral.

Nas so že prepričale majice Neutral, ki so izjemno lepo izdelane, kroji so modni in hkrati klasični, tako da so vsi izdelki primerni tako za promocijo kot tudi za vašo blagovno znamko, če želite kakovostne izdelke, potiskane z vašimi motivi, prodajati preko spleta.

vprasanja odgovori gajcom.png

Kako tiskate majice?

Naše majice so vedno potiskane obstojno. Za tisk na majice uporabljamo več različnih tehnik, od klasičnega sitotiska v več barvah, DTG tiska, ki je enako obstojen in mehek na otip kot sitotisk, sublimacije, pa vse do različnih folij, ki so prav tako obstojne, omogočajo pa tudi tisk unikatov z bleščicami itd. Od dizajna, materiala majic, količine, pozicije tiska in drugih dejavnikov pa je odvisno, za katero tehniko se bomo odločili.

promodoro polo majice gajcom.png

Polo majice Promodoro

Na tej povezavi si lahko ogledate novi video posnetek o polo majicah Promodoro.

Velika izbira polo majic Promodoro je na voljo tudi v naši spletni trgovini.

skupna_narocila_gajcom_tekstil_za_tiskarja.jpg

NAROČANJE BARV IN MAJIC HKRATI

Ste opazili, da lahko v naši spletni trgovini hkrati naročite majice in tudi barvo, če jih želite sami potiskati?

In da lahko hkrati, ko kupujete barve, naročite tudi nepotiskane majice in druge izdelke? 

Srajce

Srajce so v zadnjem času zelo priljubljeno oblačilo. Morda vas to čudi, saj je zdi, da smo vsi doma. Ampak ljudje si zdaj še bolj želimo biti urejeni. Za srajce se odločajo gostinci, trgovci, trgovski potniki ... Ne samo direktorji, vsi, ki imajo kontakt s strankami, si želijo biti kar se da urejeni.

V naši ponudbi sta dve novi blagovni znamki, ki ponujata srajce visoke kakovosti.

polo majica james and nicholson gajcom.jpg

Polo majice James and Nicholson 2021

Polo majice James and Nicholson so najbolj vsestranske in zelo kakovostne. Izbor polo majic te znamke najdete na tej povezavi. Kar 95 različnih modelov majic je na voljo - tako da boste zagotovo našli primerno zase. Vse od klasičnih polo majic do najbolj dodelanih veljajo pri tej znamki za zelo kakovostne. Naše stranke jih pohvalijo in naročajo vedno znova. James and Nicholson je podjetje, znano po tem, da letno dodaja največ novih modelov v svojo ponudbo. Zlasti so znani po svojih tehničnih materialih (soft shelli, športne majice in druga športna oblačila).

Polo majica je vmesna rešitev za takrat, ko je navadna majica premalo, srajca pa preveč ... Polo majice so običajno zelo trpežne. Če potrebujete majico za vsakdanje pranje, mogoče celo za pranje v pralnicah, potem vam priporočamo majice iz serije delovnih majic - workwear. Čim pri majici vidite to oznako, veste, da so šivi še malce bolj dodelani, materiali pa zmogljivejši in trpežnejši. Sicer se po samih krojih delovne polo majice zelo podobne "običajnim". 

gajcom majice za jadranje.png

Greste na jadranje?

Ste majice že naročili?

Če imate še nekaj dni časa, potem še niste prepozni. Hitro skočite v našo spletno trgovino in si oglejte, kaj vse imate na voljo.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.