MAJICE IN TISK NA ENEM MESTU

Najboljša rešitev za vas: majice in tisk na enem mestu

Naročite majice in tisk na istem mestu - v tiskarni majic GAJCOM. Prihranite živce, čas in denar.
Da ste pravilno izbrali svojega dobavitelja majic in tiska, veste, če:

  • ima lasten uvoz izdelkov - nekdo, ki izdelke sam uvaža, jih dobro pozna. Zna vam svetovati, da izberete prave izdelke, s katerimi boste zagotovo zadovoljni. Vedno je tudi na tekočem glede novosti na trgu - pri njem boste vedno dobili kaj novega, svežega.
  • sam pripravi vse potrebno za tisk - oblikovalec, ki dnevno spremljajo potek dela v tiskarni, natančno ve, kako pripraviti vašo grafiko, da bo na izdelku izpadla odlično. Različne popravke na grafiki vam hitro in brez kompliciranja pripravi sam od sebe. V mislih ima vedno samo končni izdelek in storil bo vse, da bo tak, kot je treba, raje še boljši. Da boste vi Zadovoljni.
  • tiska sam - oseba, ki vam pomaga izdelke naročiti (izdela predračun) in oblikovalec, ki pripravi vašo grafiko za tisk (in vam pošlje v potrditev delovni nalog za tisk), imata vsak trenutek možnost vstopa v tiskarno - glede določenih tiskarskih rešitev se lahko takoj pogovorita s tiskarjem, ki dobro pozna stroje, opremo in barve. Tiskar lahko že vnaprej opozori na morebitne probleme, da imamo dovolj časa, da jih rešimo. Tako je vaša majica že od samega začetka v zares dobrih rokah.

Torej drži. Kadar naročate vse na enem mestu, prihranite čas, živce in denar.