MAJICE IN TISK NA ENEM MESTU

Najboljša rešitev za vas na enem mestu
Naročite majice in tisk na istem mestu - v tiskarni majic GAJCOM.

Da ste pravilno izbrali svojega dobavitelja majic in tiska, veste, če:

  • ima lasten uvoz izdelkov - nekdo, ki izdelke sam uvaža, jih dobro pozna in stoji za njimi. Zna vam svetovati, da izberete prave izdelke, s katerimi boste zagotovo zadovoljni. Vedno je tudi na tekočem glede novosti na trgu - pri njem boste vedno dobili kaj novega, svežega.
  • sam pripravi vse potrebno za tisk - oblikovalec, ki dnevno spremlja potek dela v tiskarni, natančno ve, kako pripraviti grafiko, da bo na izdelku izpadla odlično. Različne popravke na grafiki vam hitro in brez kompliciranja pripravi sam od sebe. V mislih ima vedno samo končni izdelek in storil bo vse, da bo tak, kot je treba, raje še boljši. Da boste vi zadovoljni.
  • tiska sam - oseba, ki vam pomaga izdelke naročiti (izdela predračun) in oblikovalec, ki pripravi vašo grafiko za tisk (in vam pošlje v potrditev delovni nalog za tisk), imata vsak trenutek možnost vstopa v tiskarno - glede določenih tiskarskih rešitev se lahko takoj pogovorita s tiskarjem, ki dobro pozna stroje, opremo in barve. Tiskar lahko že vnaprej opozori na morebitne probleme, da imamo dovolj časa, da jih rešimo. Tako je vaša majica že od samega začetka v zares dobrih rokah.

TOREJ DRŽI. KADAR NAROČATE VSE NA ENEM MESTU, VSE POTEKA BOLJ UMIRJENO, ELEGANTNO IN UČINKOVITO.

KO NAROČATE MAJICE IN TISK:

Kako ste lahko prepričani, da ste izbrali pravilno? Izbira je namreč res velika.

Vprašajte se, kakšne majice želite in potrebujete:

  • model (kratke, dolge, kratek ali dolg rokav, klasična majica ali polo majica, oprijete ali klasične)
  • material (od 100 % bombaža do 100 % poliestra)
  • barve (na voljo je več 100 različnih barv izdelkov)
  • velikosti (od XS do 5XL)
  • kroj (ženski, moški, otroški)
Z veseljem vam pomagam pri izbiri. Imamo veliko izkušenj, vemo, kateri modeli se dobro obnesejo v določenih okoliščinah in smo prepričani, da vam bodo naše izkušnje pomagale izbrati pravilno.

KAJ PA GRAFIKA?

Uspešen nakup majic se začne pri odločitvi, kaj dejansko potrebujete. So to delovna oblačila (torej visoko kakovostna oblačila za vsak dan), majice za skupine (šole, klubi ... te majice morajo trajati vsaj eno leto, jih pa običajno ne nosimo vsak dan), ali pa je to darilo stranki ali poslovnemu partnerju - kakovost je sicer pomembna, ampak še bolj pomembno je, kako in s kakšno grafiko je majica potiskana. Pomagamo vam lahko tudi pri izbiri in izdelavi grafik za tisk. Sporočite nam svoje želje.

DOVOLITE, DA VAM POMAGAMO.

Preglejte spletno ponudbo in premislite, kaj dejansko potrebujete. Pokličite nas in pomagali vam bomo razmišljati v pravo smer. Glede na vaše želje vam bomo lažje svetovali, kaj je za vas primerno in vam bo po našem mnenju všeč. Majice prodajamo vsak dan in naše stranke so z nami zelo zadovoljne. Če že vse veste in ste izbrali izdelke in tudi veste, kaj bi imeli potiskano, pa na naši spletni trgovini oddajte svoje naročilo oziroma povpraševanje. Hvaležni vam bomo.