neutral majice organski bombaz gajcom.png

Neutral - organski bombaž z vsemi certifikati

Neutral - majice in puloverji iz čistega organskega bombaža. Podjetje, ki prihaja iz Danske, njihova proizvodnja pa se nahaja v Indiji, verjame v dejstvo, da prihodnost majic sloni na organski pridelavi in certificirani proizvodnji. Vse njihove certifikate si lahko ogledate na njihovi spletni strani Neutral.

Nas so že prepričale majice Neutral, ki so izjemno lepo izdelane, kroji so modni in hkrati klasični, tako da so vsi izdelki primerni tako za promocijo kot tudi za vašo blagovno znamko, če želite kakovostne izdelke, potiskane z vašimi motivi, prodajati preko spleta.

 

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.