neoblu srajce.jpg

NEOBLU - nova znamka v naši ponudbi

NEOBLU - nova blagovna znamka v naši ponudbi, ki nas je tako očarala. Prinesli so prav to, kar smo si vedno želeli - kakovostne poslovne hlače zanjo in zanj. Celo poslovne obleke, da o suknjičih in jaknah sploh ne govorimo. 

Izbirajo odlične materiale, predani pa so tudi klasičnim krojem, ki se lepo prilegajo res veliko postavam.

Srajce Neoblu Balthasar so izdelane iz bombaža jersey, zato so zelo mehke in prijetne. So tudi malenkost debelejše od srajc drugih znamk. Na voljo so v standardnih barvah, beli, črni, svetlo modri - zanimivo pa je, da so v ponudbi tudi temno modre, kar je izjema med srajcami. Na voljo so seveda tudi bluze. Model Blaise je tanjši, je pa prav tako izdelan iz 100 % bombaža. Žal trenutno ponujajo samo srajce z dolgimi rokavi, primerne za poslovno rabo.

Poleg srajc lahko naročite tudi kravate in metuljčke, za ženske pa rutice.

Prijetno presenečenje so izjemno kakovostne hlače znamke Neoblu - krojene so za poslovno rabo oz. kot delovno oblačilo. Zraven sodijo brezrokavniki in suknjiči, niso pa pozabili tudi na krila in celo obleko

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.