oblikuj majico po svoje garderoba tiskarna majic.png

Tiskanje unikatnih majic

Tiskanje unikatnih majic je tisto, kar žene vsako tiskarno majic naprej. Namreč vi, ki pri nas naročate unikatne majice, samo eno majico zase ali za darilo, ali pa nekaj kosov majic, ste naše najbolj zahtevne stranke.

Želite si, da so majice kakovostne in jih boste dolgo z veseljem nosili. Da so vam ravno prav - zato smo vam pripravili optimalno izbiro modela, kroja in velikosti. Seveda si želite veliko izbiro barv majic - tudi za to smo poskrbeli.

Veliko pa vam seveda pomeni tudi to, da je tisk kakovosten. In pri nas je. Tudi če potiskamo samo en kos, je tisk enako kakovosten kot če tiskamo nekaj tisoč majic. Pri velikih nakladah smo po kakovostnem tisku znani že desetletja. Pri unikatih lahko zagotovo rečemo, da smo odlični zadnjih nekaj let. Imamo vso opremo, ki naredi točno to, kar smo si skupaj z vami želeli vsa ta leta: mehek tisk, živahne barve, elastičnost in neuničljiva pralna obstojnost. Več o kakovosti našega DTG tiska in vzdrževanju majic si lahko preberete v blogu tukaj.

Naročite unikatno majico tukaj.

Če pa potrebujete pomoč pri pripravi dizajna, se naročite na osebni obisk pri naših oblikovalcih ali pa nam samo pošljite svoje želje na mail info@garderoba.si.

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.