robert garderoba prva objava v medijih.jpg

12 let tiskanja unikatnih majic Garderoba

Danes je v
Gajcom - dobava in tisk dobrih majic
vse veliko bolj preprosto kot je bilo pred kar 12 leti. In preprosto je vsekakor boljše ... Ko smo odprli tiskarno
GARDEROBA
v
Kolosej
u, je situacija nanesla tako, da smo v krizi zasnovali tiskarno v centru, blizu strankam, ki jih takrat sploh še nismo poznali ...
Robert Kaltnekar
je takrat vedel, da moramo priti bliže, se pokazati, da nas bodo stanke lažje našle. Hoteli smo obstati. In zdaj smo se vrnili domov, v Vevče, ker spet želimo obstati ... In stranke to očitno razumejo in večini je lokacija še boljša, še bolj priročna. To nas veseli.
Nekaj dobrih dizajnov na majicah smo takrat, pred 12 leti, potiskali v večjih nakladah, da smo dali strankam nekaj hitre izbire, unikate pa smo tiskali precej preprosto in veliko manj kakovostno kot danes.
Potem smo 10 let iskali nove in nove rešitve, vsaka je bila boljša od prejšnje, vsaka naslednja je predstavljala večjo investicijo. Zdaj že nekaj let tiskamo kakovostno, reklamacij praktično ne poznamo več, stranke pa se raje vračajo. Veliko je takih, ki so bile v preteklosti nad tiskom v Garderobi razočarane. Delali smo, kolikor dobro smo mogli in zanali ... In zdaj nam pogosto stanke povedo, da se je splačalo poskusiti znova - namreč danes je tisk resnično tak, kot si ga vsi (stranke in tudi mi) lahko samo želimo.
Vmes so se rodile spletne trgovine, trenutno zelo dobro delujeta dve, www.garderoba.si za vse, ki potrebujete majico za darilo, in pa www.gajcom.si za promocijo podjetij, klubov, društev in vse, ki želite ustvariti svojo blagovno znamko majic.
Idej imamo še veliko ... Energije k sreči tudi.
Hvala vsem, ki ste z nami že leta in leta in leta ...

DOSTAVA

Dostavljamo po vsej Sloveniji.

TISK

Večino izdelkov iz naše ponudbe vam lahko tudi potiskamo. Ob naročilu izdelkov nam pošljite sporočilo, kakšen tisk potrebujete, in vam bomo pripravili ponudbo.

ROK DOBAVE

Izdelke sproti naročamo v skladišče v tujini, rok dobave je običajno 2-4 delovne dni, oz. cca 10-14 dni. če zaloge v skladišču ni. Izdelke Darilo, ki sezuje običajno dobavimo v roku enega meseca od potrditve naročila.

SPLETNO NAROČANJE

Spletna trgovina je še precej sveža. Imate težave z naročanjem? Pišite nam na info@gajcom.si ali nas pokličite na 015422300.